Hatoslottó eddigi nyerőszámai

Sokan szeretnék megismerni a hatoslottó eddigi nyerőszámait, mert úgy gondolják, hogy ennek segítségével könnyebben megtalálják azokat a számokat, amellyel nyerhetnek a hatoslottó sorsoláson.

Nos, a cikk alján található táblázatban megtalálod a hatoslottó eddigi nyerőszámait a legfrissebb húzástól kezdve egészen a hatoslottó 1988-as első számhúzáásig. Remélem hasznosnak találod a táblázatot, amely ráadásul folyamatosan frissül!

Néhány érdekesség, még mielőtt belemerülnél az eddig számok tanulmányozásába.

A hatoslottó eddigi legnagyobb nyereménye  2.958.307.350 forint volt, amelyet 2008-ban  a 38. játékhéten vitt el valaki. Érdekes hogy a következő rekord egy héttel később következett be, ugyanis ekkor volt a legtöbb telitalálat, összesen négy. Hogy örültek, volna, ha előző héten találják el a hatoslottó nyerőszámait!

A leggyakrabban kihúzott hatoslottó nyerőszámok az alábbiak voltak: 40-es 206 alkalommal, 41-es 203 alkalommal és a 32-es 202 alkalommal. A legrosszabbul teljesítő számok a 19-s, a 25-ös és a 31-es számok voltak. A hatoslottóval kapcsolatos statisztikai adatokat itt találod.

A hatoslottó eddigi nyerőszámai